VÄLKOMMEN PÅ NÅGON AV

Privata Barnmorskors kurser

Alla våra kurser är i vår regi och bokas också via oss – även de som hålls på Danderyds Sjukhus. Observera att en del av kurserna är avgiftsbelagda och betalas enklast via Swish 123 561 55 96 eller via BG 5013-9112.
Vid förhinder vänligen avboka senast en vecka i förväg för att undvika debiterad kursavgift.
Kontakta din barnmorska vid eventuella frågor.

Förlossningsförberedande föräldrautbildningar för bästa förlossningsupplevelse.

I samarbete med Babyz of Sweden och Carina Rylander anordnas kostnadsfria kurser i förberedande föräldrautbildning. Att gå Babyz föräldrautbildning är ett sätt för familjen att förbereda sig fysiskt och mentalt. De vill förmedla teoretisk kunskap om födandeprocessen och om vad som händer med kroppen och om amning.

Kostnad: Kursen är avgiftsfri.
​Kommande datum: 21/3, 25/4, 17/5 och 11/6.
Tid & Plats: Mörby Hotell/Patienthotellet kl 16.00-20.00
Övrigt: Personalen på Patienthotellet har inte information om vår kurs. Kontakta din barnmorska för mer information.

Fördjupad utbildning om amning.

Du har nu möjlighet att boka Babyz amningskurs i samarbete med oss på Privata Barnmorskor och Babyland, för att stärka tilliten inför kommande amning.
Att amma är inte alltid självklart och vi vill därför ge dig de bästa tipsen. Här får du även aktuell information med fokus på amning och anknytning till det nyfödda barnet. Kursen leds av erfarna barnmorskor med gedigen amningskompetens för din trygghet.
Ta gärna med din partner för att senare kunna få stöd genom honom/henne.
En lyxig GOODIEBAG med fina märkesprodukter ingår i avgiften till ett värde av 600:-. Du kommer även få fina erbjudanden i Babylands butik vid kurstillfället! 

Kostnad: 250 kr/ person

Kommande kursdatum: 23/1,  20/2,  27/3 och 17/4
Boka via www.babyz.se/boka-amningskurs.

Träff för blivande pappor.

Privata Barnmorskor ordnar dessutom en träff för blivande pappor med Nils Pettersson 3-4 gånger/termin, tisdagskvällar kl 18.00-20.00. Nils är jämställdhetsutvecklare och har arbetat med pappagrupper sedan 2004.
Begränsat antal platser, boka via din barnmorska.

Kostnad: 250:-/deltagare som kan betalas via swish 123 561 55 96 eller på Bankgiro 5013-9112 innan kursstart. Kaffe ingår.
Kommande datum: 30/1, 27/3, 8/5, 26/6.
Tid & Plats: Privata Barnmorskor, Värtavägen 30, kl 18.00-20-00.

Profylaxkurs

Du ska snart föda, det är storartat och du kommer att göra det på ditt alldeles unikt vis. Se storheten i det men tänk att du behöver inte lära dig att föda för din kropp kan, födseln finns inprogrammerad. Babyz barnmorskor har ett stort ansvar att inte enbart inspirera och motivera, vårt främsta uppdrag är att vägleda och coacha till olika förhållningssätt. Bygga bryggor från att vilja till att göra och våga. Från inspiration till fokusering och strategi. Där är tankens kraft och mindfulnessen viktig och vi vet att förberedelsen gör skillnad.

Vi ger kunskap som ska ligga till grund för trygghet. Kunskap om det mentala och fysiska i födandet som ska väcka insikt på ett sätt som gör handlig möjlig för bästa förlossningsupplevelse. Konsten och utmaningen är att väcka energi men också ge den en riktning för att du ska bli TRYGG ATT FÖDA. Babyz håller kurser i grupp, via SKYPE eller Delux hemma hos dig. ​

Kostnad: Privatkurs 3990:-/par. Betalas via swish 123 27 58 498 eller på Bankgiro 5069-0486 innan kursstart.
Bokning: Privatkurser hålls på överenskommen tid hemma hos er! Bokas via knappen nedan:

Boka Profylaxkurs