Kostnadsfri Mödravård

Privata Barnmorskor erbjuder individuell omvårdnad under graviditeten och efter förlossningen anpassad till dina önskemål. Hos oss får du individanpassad vård, hög kompetens, kontinuitet och småskalighet. Du har tillgång till din barnmorska i stort sett under ett helt år och ni kan tillsammans planera utifrån dina behov.

Vårt Team

Privata Barnmorskor finns tillgängliga för mödravård men även för samtal om graviditet, förlossning, preventivmedel och cellprovtagning.

​Ring oss på
08-661 59 50

Telefontider:
måndag-onsdag kl 10.00-12.00
torsdag kl 14.00-15.00
fredag kl 10.00-12.00

Ledord i vår verksamhet är

  • Hög kontinuitet och hög kompetens. Samma barnmorska under hela graviditeten och efter förlossningen. Vår ansvarige läkare är specialist i obstetrik och gynekologi.
  • Hög tillgänglighet per telefon och e-post. Inga köer eller långa väntetider.
  • Undervisning i förlossningsförberedelse och amning av specialutbildade barnmorskor.
  • Vi samarbetar med alla Stockholms förlossningskliniker – oavsett om du har en normal eller komplicerad graviditet.
OM OSS

Våra samarbetspartners:

På mottagningen går det även att boka tid hos någon av de specialister som vi samarbetar med (ej kostnadsfritt):

 

Ultraljudsbarnmorskorna

Auktoriserad ultraljudsmottagning som bl a utför tidig bestämning av graviditetslängd, KUB, rutinultraljud och ultraljud i graviditetens senare del.

LÄS MER

 

Naprapat Hanna Ekstrand

En stark och välbalanserad kropp hjälper människan att hantera livets situationer på ett positivt sätt! Hanna erbjuder naprapati och massage för den gravida kroppen och håller kurser om den gravida kroppen.

LÄS MER

 

Stockholms
UroGyn-mottagning

Daniel Altman vid Stockholms Urogynmottagning arbetar utöver allmängynekologisk och allmänurologisk verksamhet även med spetskompetenta inom urin- och analinkontinens för kvinnor.

Läs mer

 

Babyz of Sweden

Babyz förbereder dig med att ge din kropp och själ balans och så viktig acceptans inför födelsen med hjälp av bl a Profylax, Gravidyoga och Professionell samtalscoaching.

Läs mer